ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Murat Üçöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

ŞEHİDİMİZ MURAT ÜÇÖZ'Ü ANDIK !

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ BÜNYESİNDE BULUNAN 15 TEMMUZ MÜZESİNİ GEZDİ. ŞEHİT MURAT ÜÇÖZ MTAL AİLESİ OLARAK HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ BİR KEZ DAHA LANETLİYORUZ.

Şbt

Pirge Akademi kurumsal eğitim uzmanı Fırat ERBİL, okulumuz yiyecek-içecek alanı öğrencilerine profesyonel bıçak eğitimi verdi.

Şbt

OKULUMUZA ADINI VEREN ŞEHİDİMİZ MURAT ÜÇÖZ'ÜN ANNE VE BABASI OKULUMUZA ZİYARETTE BULUNDULAR.

Şbt

2.Dönem Öğretmenler Kurulumuz Müdürümüz Sayın Hikmet ULUTAŞ başkanlığında okulumuz Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde saat 04.17'de gerçekleşen ve 11 ilimizi etkileyen büyük depremin yıldönümünde , Şehit Murat Üçöz MTAL ailesi olarak ölen vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınav Program Takvimiz

Ock

OKULUMUZ ŞEHİT MURAT ÜÇÖZ MTAL'DE 2023 - 2024 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU KARNE HEYECANI YAŞANDI. SAYGI DURUŞUYLA BAŞLAYAN KAPANIŞ TÖRENİ, MÜDÜRÜMÜZ HİKMET ULUTAŞ'IN KONUŞMASIYLA DEVAM ETTİ .9.10.11.12. SINIF BİRİNCİLERİNE HEDİYELER VERİLMESİNİN ARDINDAN SINIF REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ KARNELERİ ÖĞRENCİLERE DAĞITTILAR. ŞEHİT MURAT ÜÇÖZ MTAL AİLESİ OLARAK HERKESE İYİ TATİLLER DİLİYORUZ.

Ock

Bilim,Fen ve Teknoloji Kulübü liderliğnde yapılan ODTÜ gezimiz oldukça verimli geçti. Üniversite kampüsünde yapılan gezintinin ardından öğrencilerimiz ODTÜ Bilim Müzesi'ni ve eski araba modellerinden oluşan harika bir araba koleksiyonunu gezdiler. Etkinlikte emeği geçen Müdür Yardımcımız Ebru DEMİR'e,   Bilim,Fen ve Teknoloji Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Aydın DEMİR , Mustafa KANSU'ya ve katılan öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ock

ŞEHİT MURAT ÜÇÖZ MTAL AİLESİ OLARAK, ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET , AİLELERİNE SABIR VE YARALILARIMIZA ŞİFA DİLİYORUZ.

Ara

Mustafa Kemal Atatürk 27 Aralık 1919 tarihinde Heyeti Temsiliye ile birlikte, Ankara'da büyük ilgiyle karşılanmıştır., Mustafa Kemal Atatürk, Ankara’da çalışmalarını milletinin meşru savunucusu ve sözcüsü sıfatıyla yürütüyor, davalarının haklılığının içte ve dışarda benimsenmesi için azami çaba sarf ediyordu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişini kutluyor, Atamızı ve arkadaşlarını şükran ve saygı ile anıyoruz. Törende emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize de çok teşekkür ediyoruz.

Ara

KUZEY IRAK'TA YAPILAN OPERASYONLARDA 22 - 23 ARALIK 2023'TE ŞEHİT DÜŞEN 12 ASKERİMİZE, ŞEHİT MURAT ÜÇÖZ MTAL AİLESİ OLARAK, ALLAH'TAN RAHMET ,AİLELERİNE VE AZİZ MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Ara

Şehit Murat Üçöz MTAL Ailesi olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma, Çocuk Esirgeme Kulübümüz ve Yiyecek - İçecek Hizmetleri Alanımız öncülüğünde hazırlanan dayanışma yemeğinde bir araya geldik. Emeği geçen herkese çok teşekkü ediyoruz !